Utstyr

Nå som jeg kjører for Team Joker Merida så har vi tilgang på alt det beste av utstyr. Her kan du se hva vi skal kjøre på neste år.

Landeveissykkel

Merida Reacto Team 20 blir landeveissykkelen vår. Har ikke fått prøvd den ennå, men kan avsløre at den ser minst like hissig ut på nært hold som den gjør på bildet. Har bare bilde fra Merida, skal legge ut nye når jeg får den.
Merida


Temposykkel

Merida Time Warp Team er neste års tempohest. Ikke mye som kan stoppe denne.
Merida Time Warp

Cyclocross

Merida Cyclo Cross Carbon 907 er vår arbeidshest gjennom vinteren, og den eneste jeg til nå har fått prøvd på ordentlig. Den virker veldig bra!
Merida Cyclo Cross Carbon 907

Bekledning

Bekledning får vi fra Kalas. Her er den nye drakta:
Joker Merida drakt

Hjelm

Hjelmer får vi fra Etto.
Etto Chrono hjelm

Briller

Briller fra Swiss Eye.
Swiss Eye F-16Tar også med noe annet utstyr jeg bruker helt til slutt, som ikke er teamsponsorer:

Powertap watthjul

Powertap SL wattmåler med Mavic Open Pro felg, kjøpt av Probike. Et svært godt treningsredskap som jeg har brukt mye de siste 3 årene. Når jeg trener på temposykkelen setter jeg på wheelbuilder.com disc covers, og får platehjul med wattmåler. Tror ikke det er lov å kjøre med dette i konkurranse, men på trening fungerer det utmerket.

Cycleops Powertap nav


Laktatmåler

Lactate Pro laktatmåler har jeg brukt med svært stor nytte i over 10 år. For de som ikke vet det, er det et apparat som måler laktatverdien i blodet (ihvertfall enkelt sagt), og gir en meget god indikasjon på intensitet. Et lite stikk i fingeren, så suger apparatet til seg en dråpe blod, og etter ett minutt får du laktatverdien din. Kjekt.

Lactate Pro Test Meter